Zaakvoerder Bruno De Wilde en partner in crime Peter Paelinck, business ontwikkelaar en eigenaar van de group Publisign, slaan de handen in elkaar. Ze willen u tijdens hun “Experience days” laten genieten van 25 jaar vakmanschap op het gebied van restauratie & hospitality, lifestyle, travel, fashion.

Roosenberg werd eind 2016 door Gault Millau uitgeroepen tot het restaurant met de beste wijnkaart van België. Een gegronde winnaar, aangezien er meer dan 600 verschillende referenties op hun kaart staan. Bruno volgde dan ook een topopleiding van 1986 tot 1991 bij 2-sterren chef-kok Guy van Cauteren. Guy van Cauteren hanteerde een strenge en maniakale aanpak, die een groot deel van Bruno zijn professioneel inzicht en karakter vormde. Restaurant & seminarie Roosenberg staat gekend voor zijn topligging en gastvrijheid in een klassevolle en gemoedelijke sfeer.

Een topgerechtje vergezeld met een topwijntje, kwaliteit primeert.

Het is een trefpunt voor menig zakenlui om te vergaderen of om een dag vullend seminarie bij te wonen.

Bovendien wordt iedereen verwend in een tweede hall door zeer gedreven ondernemers geselecteerd door Peter zelf. De passie voor perfectie en gedrevenheid in de zoektocht naar traditionele gevestigde waarden zorgen voor een palmares van topproducten. Peter heeft gedurende zijn carrière altijd gezocht naar gedreven ondernemers met kennis van hun vak. Een rijk gamma van lifestyle, fashion, cars, luxury kunt u zien én ervaren. Bentley zal onder andere aanwezig zijn op dit evenement met het nieuwe model “Bentayga”. Porsche zal ook zeer exclusieve wagens voorstellen en nog een andere reeks van creaties sluiten aan bij deze toppers.

Doorheen de jaren heeft Bruno zijn topleveranciers geselecteerd en zijn deze elkaar ook trouw gebleven. Dit creëerde een blindelings vertrouwen dat zijn gasten meer dan ten goede komt. “Experience days” wordt dan ook met veel enthousiasme door deze partners ondersteunt. Ze ontvangen u graag samen in een exclusieve cottagetent waar u kan genieten van top hapjes en aangepaste wijnen. Het is food pairing waar de parels van het vak zeker niet mogen ontbreken: Heritage50 met de topchampagne Jacquart is dan ook de partner van dit unieke evenement.

Laat u verrassen tijdens een wandeling, binnen en buiten dit speciaal gebouwde exposanten tentendorp. Boek uw exclusieve reis, leer koken op de nieuwste houtvuren van Ofyr, maak een rit achter het stuur van een Bentley, degusteer een top wijn in een handgeblazen wijnglas, wordt barista en maak de perfecte kop koffie op een Lamarzocco… Pure experience!

Een leerzame ontmoeting en een gesprek met de bezielers van deze topproducten zal u meer bijleren dan wat u leest op etiketten en zal u nadien zeker bijblijven.

Maes inox pakt uit met zijn laatste nieuwe professionele inductievuur en laat u meegenieten van talrijke kookdemo’s die live vastgelegd zullen worden.

Niet alleen kookdemo’s, maar ook een barista zal u advies en zelfs vakgeheimen meegeven om een topgerechtje te bereiden of de lekkerste espresso te zetten.

Zaterdag 3 juni

Hermes Vanliefde & Peter Laloo “Rock Fort Brugge” 15.30u.
Dennis Broeckx “l’Epicerie du Cirque” *Antwerpen” 16.30u

Zondag 4 juni

Fritz Vandenabeele van “V69 Coffee Tea Agency en antica tostatura”15.30u.
Bruno De Wilde “Roosenberg” & Guy Van Cauteren Laurierblad**”16.30u

Maandag 5 juni

Hendrik Dierendonck & Edwin Van Goethem “t Korennaer *” Nieuwkerken 15.30u.
Dominique Persoone “the chocolate line” & Jan Rots wijnen Gerard Kracher 16.30u

Het niet te missen hoogtepunt van dit prachtig feestweekend is een walking dinner gebracht door Bruno De Wilde, Toon De Klerck & Dennis Broeckx. Deze 3 topchefs zullen, samen met hun topleveranciers, het beste uit de kast halen. Ze zullen met u genieten van de unieke setting, heerlijk eten, topbediening en live achtergrondmuziek. Roosenberg’s klanten, – vrienden, U, een uniek kader, de perfecte koffie met een sigaar,… Een cocktail pure Experience die u absoluut niet wilt missen.

BOEK NU

Zaterdag 3 juni VIP diner van 19u30 tot 23u00.

Voor inschrijvingen zie :www.experiencedays2017.be/ticket/